2010. július 1., csütörtök

Wellness hotelek...

A wellness hotel adta lehetőségek tárháza hatalmas. Magyarországon nagyon sok pompás wellness hotel található. Az utóbbi években rengeteg wellness hotel épült az ország minden egyes területén. A wellness hotel adta szolgáltatások rendkívül sokszínűek és minőségiek. A wellness hotel szolgáltatásai különféle lehet. Egy-egy wellness hotel csak a szolgáltatások töredékével íg más wellness hotel szinte minden wellness szolgáltatást biztosít a vendégei részére. A következőkben felsorolnék pár remek wellness hotel szolgáltatást.

Az egyik alapvető wellness hotel által biztosított szórakozási lehetőség a jacuzzi és a medence. A medencében jókat úszhatunk, míg a jacuzzi pezsgő vízében remekül ellazulhatunk. Az úszómedence vize 25-26 fokos szokott lenni, amely üdítő hatású és úszásra alkalmas. A pezsgőfürdő vize általában 30-36 fokos szokott lenni, amely nagyon kellemes. Kedvelt wellness hotel adta lehetőség még a Finn szauna. amely alacsonyabb páratartalmú izzasztó szauna. A forró levegőn az izzadás váltakozik itt a hideg vizes zuhannyal bizonyos időközönként. A szauna hőfoka akár elérheti a 100 fokot is.

Szinte kivétel nélkül minden egyes wellness hotel szolgál valamilyen masszázzsal. A masszázs lehet lábmasszázs, talpmasszázs, vagy teljes testmasszázs is. Egy-egy masszázs ideje kb. 1 óra szokott lenni. A wellness hotel adta kozmetikai szolgáltatások nagyon kedveltek a nők körében. Lávaköves testkezelés és a sminktetoválástól elkezdve a különféle kozmetikai beavatkozásokig és bőrkezelésig minden megtalálható itt. A férfiak részére konditerem is rendelkezésre áll. A nők részére inkább a fitneszterem ad lehetőséget a testmozgásra. A kondi és fitnesztermekben nagyon sok remek gép található, amelyek mindegyikét igénybe lehet venni, sőt akár személyi edzőt is fogadhatunk.

A wellness hotel szaunái is nagyon jó dolgok. A szauna legfőbbképpen a méregtelenítő hatásai miatt kedvelt. A nagy melegben az izzadás révén sok méreganyagtól szabadulhat meg a szervezetünk, és ezen kívül az érrendszereknek is nagyon jót tesz a szauna. A gőzfürdő is kedvelt wellness hotel szolgáltatás, amely a légutak és a bőr tisztításának felelőse.
A wellness hotel infrakabinnal is szokott rendelkezni a legtöbb esetben. Az infrakabin a test mélyebb rétegeinek méregtelenítésére szolgál. A szauna és a gőz melege után le kell hűteni a testünket. Erre a merülő medence ad lehetőséget leginkább. A vize kb. 22-23 fokos, amellyel a meleg testünket lehűthetjük és ezzel az immunrendszerünket erősíthetjük.

Az aromaterápia is kedvelt wellness hotel szolgáltatás az üdülők körében, amely a fizikai és szellemi erőnlétünk javulását idézi elő. A különféle olajok a bőrön át masszázs segítségével gyorsan felszívódnak, amelyek gyógyhatással bírnak. A legtöbb wellness hotel adta szolgáltatás az aromaterápiával van kombinálva, amely egyesíti a gyógynövények és hagyományos kezelések előnyeit. A manikűr pedikűr is kedvelt dolog a nők részére. Remek körömápolási lehetőségek állnak itt rendelkezésre. A wellness hotel tehát nagyon jó szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek mindegyikét érdemes kihasználnunk a hotelben való tartózkodásunk alatt. A wellness hotel remek lehetőség tehát a lazulásra és kikapcsolódásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése