2010. július 1., csütörtök

Egzotikus utazás...

Üdvözlök az egzotikus utazás honlapon minden kedves érdeklődőt! Az oldalon sok hasznos dolgot megtudhatsz az egzotikus utazás rejtelmeiről. Manapság az egzotikus helyek és ebből fakadóan az egzotikus utazás egyre felkapottabb. Egyre több és több utazási iroda indít egzotikus utakat a világ minden tájára. Az utazási iroda által jól szervezett egzotikus utazás során felhőtlen élményekkel gazdagodhatunk. Fontos azonban tudnunk az egzotikus utazás előtt, hogy mi az amit magunkkal kell, illetve nem árt ismernünk a fontosabb tudnivalókat az egzotikus utazás céljaként kitűzött helyről. Egy szép egzotikus utazás mostanság már nem kerül milliókba. 240 000ft/fő + repülő és illetékek, árösszeggel már heteket tölthetünk el pl. Új-Mexióban. A repülőjegyek az útvonalak az egzotikus utazás során a következőek. Repülőjegyek Budapest - Frankfurt - Mexico City - Frankfurt - Budapest szakaszon keresztül, valamint Cancun - Mexico City szakaszon.

A repülőjegy árán kívül azonban számolnunk kell az illetékkel valamint a kilépési összegről is ami kb 75 000Ft, plusz költséget jelent. Ezentúlmég belejön ebbe az összegbe persze az egzotikus utazás folytán a személyes kiadás és költőpénz is. Fontos, hogy ha az egzotikus utunk során Új-Mexikó mellett döntünk, hogy minden fontos holminkat tegyük el, enni valót ,pedig ha pl. apartmanba megyünk, akkor se vigyünk túl sokat, ugyanis ott kint is minden meglehet kapni akárcsak itthon, hasonló árakért. A 240 000ft-os alapár az egzotikus utazás alatt a következőket tartalmazza. Túrák a program szerint, légkondícionált buszban. A nevezetességek megtekintése és ezek belépőjegyei, azaz: Merida - Chichen Itza - Cancun, Campeche - Uxmal - Merida, Palenque - Campeche, San Cristobal - Agua Azul - Palenque, Tehuantepec - Sumidero - San Cristobal Mexico City - Puebla - Oaxaca Monte Alban - Tehuantepec, Teotihuacan, valamint a Antropológiai Múzeum. Magyar nyelvű idegenvezető, valamit reggeli ellátást a körutazások alatt, illetve magát a szállást, amely egy középkategóriás és elég komfortos 3csillagos svédasztalos ellátást biztosító kis hotel. Ebből a felszereltségű hotelből több 100 is épült az elmúlt évtizedek alatt Új-Mexikóban, az idevágyó látogatók igényeinek kielégítésére.

Az egzotikus utazás többségének célállomása közé tartozik a hatalmasra tartott Peru is. Az egzotikus utazás talán egyik legvarázslatosabb helyei közé tartozik. Egy ilyen egzotikus utazás ára valamivel jóval többe kerül már mint amiről az imént írtam. A kb. 390 000ft/fős körüli ár tartalmazza az egzotikus utazás folytán a szállást, amely egy 3csillagos svédasztalos, komfortos hotel, a reggelis ellátásokat a túrák előtt, a transzfereket, látnivalókat és belépőket, az angol nyelvű idegenvezetése 10(fő mellett, magyar csoportkísérő), illetve egzotikus utazás folytán tartalmaz még egy Nacza feletti kis repülőkirándulást. Ehhez jön még hozzá a repülőjegy, az illetékek, utasbiztosítás és az egzotikus utazás során elköltött költőpénzünk. Ezen egzotikus utazás alatt a kiemelt látnivalók: La Paz, Titicaca tó, Puno, Aguas Calientesben, Ollantaytambo, Cuzco, Arequipa, Colca kanyon, valamint az egzotikus utazás csúcspontja, a szerelem parkja Miraflores negyedben. Az egzotikus utazások főbb helyei még a Bali-Jáva körút, Papua Új-Guinea, Sri Lanka és így tovább. Köszönöm, hogy olvasta a cikkemet és remélem felkeltettem érdeklődését egy egzotikus utazás közeljövőben történő részvételén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése