2010. július 1., csütörtök

Utasbiztosítás...

Mikorérdemes és ,hogy érdemes-e egyáltalán utasbiztosítást kötni? Beszélhetünk egy tengerparti pihenésről, egy hegyi túráról, síelésről ,vagy egy tengerparty pihenésről, üdülésről egy baleset mindíg bekövetkezhet és ezért lett kitalálva az utasbiztosítás. Az utasbiztosítás felelősséget vállal és gondoskodik a megfelelő ellátásról egy-egy nemkívánt betegség feljövetelekor. Ez lehet fertőzés egy vírustól ,vagy akár egy sima megfázás de érhet váratlan baleset bárkit ,például egy autó baleset külföldön stb, mely egyből tönkrevágja az utazásunkat.

Az ilyen helyzeteket sokkal nehezebb kezelni ,mint ha otthon volnánk, ha nem áll utasbiztosítás a rendelkezésünkre.
Más nyelvet beszélnek, tehát nem árt német vagy angol tudás sosem és sokszor egy egy kezelés ára sokkoló lehet ,hogy ha nem kötöttünk utasbiztosítást az utunk előtt , ami pont arra szolgál, hogy egy törött láb gipszelése és hasonló ne legyen az itthoni ár 10 szerese akár.Éppen ezért szerintem mindíg érdemes és kel is utasbiztosítást kötni egy nyaralás ,vagy külföldi kirándulás előtt.

utasbiztosítás

Az utasbiztosítás fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságban érezzük magunkatés ehhoz muszály megteeni ezeket az intézkedéseket.A biztosítási összegek erejéig fenállnak utasbiztosítási termékek is. Sajnos nem minden utasbiztosítás nyújt egyforma fedezetet számunkra ,de még az azonos nevűek is teljesen más - más szolgáltatást nyújthatnak.

A legtöbb embernél az a gyakori hiba ,hogy elsősorban a poggyászbiztosításra gondolnak amikor az utasbiztosításról van szó, pedig enek maximum pár százezres lehet a vesztesége, viszont egy külföldi kórházi ellátás
például ha síbalesetet szenvedünk és gipszelni kell és hasonlók ennek a költsége milliós nagyság is lehet külföldön, de ha van utasbiztosítás akkor ennek az ára a normál lessz, ugyan az, mint ha otthon lennénk. Ezért fontos mindig ,hogy mire is kössük azt az utasbiztosítást. Azonban a biztosításért fizetendő díj csak a töredék része az utazásnak és szerintem ezért sosem szabad az utasbiztosítás megkötésén spórolnunk.

Ha egy ,ilyen uasbiztosítási szerződés van a birtokunkban sokkal nagyobb kényelemben és biztonságban érezhetjük magunkat és nem csak a pénztárcánk miatt ,hanem egy esetleges vészhelyzet esetén tényleg a legjobb ellátást kapjuk.Egyes utasbiztosítási szolgáltatások a Föld bármely részéről elérhető segítségnyújtó szolgáltatásokat biztosít az utasbiztosítás számunkra ráadásul a saját nyelvünkön tájékoztatnak bannünket, hogy mit és hogyan kell tennünk.A biztosítók kínalata utasbiztosítások széles skálán mozognak.
Az utasbiztosítás van egyészen alacsony áron , mely kevés szolgáltatást tartalmaz , de ugyanakkor vannak a minden igényt kielégítő szerződések amiknek az ára természetesen jóval magasabb.

Egy dolog biztos, egy utasbiztosítás ára minnél több annál jobb és több segítséget nyújt nekünk.
Egy biztos bármikor bármennyi időre is megyünk külföldre seosem szabad megfeledkeznünk egy utasbiztosítás megkötéséről kerül az amibe kerül.

Köszönöm, hogy elolvastad a cikket és ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is, hogy ők is megtalálják a megfelelő utasbiztosítást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése