2010. július 1., csütörtök

Sárvár utazás...

Sárvár köztudottan Magyarország egyik legkedveltebb és leglátogatottabb üdülő és pihenő helye, melyet a híres és több díjjal is kitüntetett Sárvári fürdőjének köszönhet. Sárvár a fürdési lehetőségek egyik paradicsoma és remek szállási lehetőségek is találhatók Sávár városában. Sárvár napjaink egyik legfelkapottabb és legjobb fürdő és pihenőhelyeinek az egyike. Sárvár Vas megye második legnagyobb városa. Sárvár a Dunántúl egyik legismertebb városa is ezek mellett. Sárvár megközelítése a 84-es főútról a legegyszerűbb. Sárvár remek hotelekkel és panziókkal várja az odalátogató pihenőket. A sárvár fürdő mellett szinte megtalálható a legtöbb hotel és sárvári panzió, amelyek remek áron elérhetők és remekül felszereltek egy-egy üdülés alkalmakor. Sárvár eddig nem volt nevezetes a fürdőhelyéről, azonban néhány éve remek fejlesztésen és bővítésen ment keresztül Sárvár élményfürdője.

A sárvári fürdő nemcsak új medencékkel és élménymedencékkel de rengeteg jakuzzival és termál medencével is bővítve lett. Sárváron egyaránt vannak kinti és benti fürdőhelyek is. Sárvár ezek mellett egy nem túl drága város és ezt Sárvár bizonyítja is a remek árú hoteljaival, melyek a lehető legjobb komfortot és kiszolgálást nyújtják. Sárvár tehát nagyon híres a gyógy és Wellnessfürdőjéről. Sárvár tehát a hazánk fürdőinek egyik gyöngyszeme. 2002-ben a már újonnan megnyitott Sárvári fürdő díjai önmagukért beszélnek. 2004-ben Sárvár fürdője elnyerte a Wellness center kategóriában kapható legnagyobb díjak és elismerések egyikét is. Euróbában ezt csak 10 fürdőhelynek sikerült elérnie ezt eddig. Sárvár tehát egy remek város remek élményekkel.

Sárváron rengeteg a szórakozóhely és kocsma is, ahol remek hangulat van minden egyes éjjel. Sárvár közbiztonsága köztudottan nagyon jó, köszönhetően a sárváron kihelyezett rendőrkapitányságnak. Sárvár tehát Magyarország egyik legkiválóbb turistaparadicsoma. Sárváron rengeteg rendezvény és koncert is várja az idelátogatókat nyáron a fürdés mellett. Természetesen Sárvár látogatottsága első sorban a fürdőjének köszönhetően van. Az idelátogató vendégek mindig 100%-osan biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb ellátásban részesülnek. Sárváron a fürdőhelyen és a wellness fürdőkben extra szolgáltatások is járnak, mint például szauna és szépségápolás.

Sárvár hoteljai remekül felszereltek a legtöbbjük külön kinti és benti medencével is el van látva. A további szórakozási lehetőségeket Sárvár panzióiban és hoteljaiban a bárhelységekben találja meg az ember, ahol a pókertól kezdve a billiárdig minden a rendelkezésre áll. Sárvár tehát egy igen jó és nagyon szép hely. Ezt bizonyítják is a szebbnél szebb sétáló utcái. A vásárlási lehetőségekre is remekül helyt áll Sárvár városa. Sárváron az ékszerboltoktól a ruhaboltokig minden megtalálható. Rengeteg szebbnél szebb étterem és vendéglő is várja az idelátogatót Sárváron. Sárvár tehát a kikapcsolódás és a szórakozás városa, amit nem érdemes elmulasztani senkinek.
Íme néhány példa Sárvár legjobb helyeiről:


Joó Fogadó - Fürdőház

Wellness
Joó Fogadó - Fürdőház
Kategória: Panzió***
Cím: Sárvár , Sárvár-Rábapaty, Széchenyi István utca 5.

Wellness Sport, aktív pihenés Városlátogatás
Danubius Health Spa Resort Sárvár****
Kategória: Hotel****
Cím: Sárvár , Rákóczi Ferenc utca 1

Húsvét csomag Húsvét a királyi parkban -
3 vagy 4 éj :: húsvéti ajánlat :: 60 900 Ft / fő / 3 éj
Spirit Hotel Thermal Spa *****

Wellness Gyógyturizmus
Spirit Hotel Thermal Spa *****
Kategória: Hotel*****
Cím: Sárvár , Vadkert krt.5.

Park Inn Sárvár – Hotel****

Wellness Sport, aktív pihenés Gyógyturizmus
Park Inn Sárvár – Hotel****
Kategória: Hotel****
Cím: Sárvár , Vadkert u. 4.

Wellness Gyermekbarát Városlátogatás
Tinódi Fogadó
Kategória: Fogadó***
Cím: Sárvár , Hunyadi János utca 11

Viktória Hotel

Viktória Hotel
Kategória: Hotel***
Cím: Sárvár , Deák Ferenc utca 6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése