2010. július 1., csütörtök

Olcsó szállások...

Olcsó szállás - szállás: Milyen a jó szállás? Olcsó vagy a drága szállás a jobb? Érdemes körülnéznünk a szálláshelyek között. A fiatalok körében kedveltebb szálláshely a kemping és az apartman, vagy a panzió, mint pl. a hotel vagy a szálloda. A szálláshely megválasztásakor figyeljünk arra, hogy hol található. Érdemesebb az olyan szálláshely kiválasztása amely, pl. az adott település központjában van. A legtöbb szálláshely egyébként mindig olyan helyre épül, amely közel van a kedvelt üdülőközpontokhoz, mint pl. a csúszdaparkokhoz, termálfürdőkhöz, gyógyfürdőkhöz, műemlékekhez és múzeumokhoz.

Egyre több Magyarországon is az olcsó szállás. Ez a tendencia persze külföldön is igaz. A belföldi és a külföldi olcsó szállások száma tehát évről évre növekszik. Sokan azt gondolják, hogy csak is a drága hotel, apartman, vagy szálloda lehet jó. A legtöbb olcsó szállás is biztosítja azonban a megfelelő kényelmet és szolgáltatást. Ha valaki azt szereti, amikor pl. egy hotelben ellátják minden igényét, akkor ne döntsön az olcsó szállás mellett. Az olcsó szállás azoknak való akik, inkább csak szállásként használják az adott szállást, apartmant, nyaralót stb.

Ha valaki a nyaralás, üdülés során szeret utazgatni, és kevés időt tölt el ennek révén az adott szálláshelyén, annak ajánlott az olcsó szállás. Az olcsó szállás tehát azoknak kedvező, akik csupán reggel megreggeliznek és letusolnak itt, este pedig itt alusznak. Felesleges lenne heti több 100ezer Ft-ot kiadni egy szállásért azoknak, akik kevés időt töltenek ott el. Az olcsó szállás lényege tehát, az, hogy legyen hol tárolnunk a cuccainkat, valamint esténként aludni, szórakozni. A fiatalok körében kedvelt az olcsó szállás. A fiatalok legtöbbször itt együtt iszogatnak, zenét hallgatnak, majd esténként elmennek valamerre bulizni, majd ezután térnek csak vissza a szálláshelyükre éjszaka. Ha szállás után nézünk, érdemes alaposan körülnéznünk. Az internet remek lehetőség a szálláskeresésre.

Egy-egy szállás napi bérlése egy fő részére csupán 1-2ezer Ft is lehet. Ha csoportosan bérelnek szállást az emberek akkor sok esetben kedvezmény is járhat arra. Egy viszonylag olcsó szállás még olcsóbb lehet, ha pl. azt 1 hétre nem 2-en hanem többen is kiveszik. Az olcsó szállás mellett, mint említettem főként a bulizni vágyó fiatalok döntenek. Egy olcsó szállás lehet, akár egy családi ház méretű ház, vagy egyéb szállás is. Az olcsó szállás is kielégítheti remekül az alapvető igényeket.

Az interneten sok olcsó szállás ajánlattal találkozhatunk. Vigyázzunk azonban, az, hogy egy szállá olcsó szállás néven van hirdetve, nem biztos, hogy valóban annyira olcsó. Sok esetben, található olyan olcsó szállás is, amely sokkal szebb és kényelmesebb, mint a másik. A legtöbb olcsó szállás más magánszemélyek által van reklámozva, és kiadva. Ha valakinek pl. van egy nyaralója, amelyet csak nyaranta használ pár hétig, akkor azt ki is adhatja. Ilyenkor olcsó szállás néven reklámozhatja azt az interneten is pl. A legtöbb ilyen szállás valóban olcsó szállás.

Az olcsó szállás mellett pl. található strand a közelben, valamint az adott olcsó szállás rendelkezhet kisebb nagyobb udvarral is, ahol pl. kerti grill, kerti tó, hinta ágy és napozó ágy, valamint sok más kényelmet szolgáló dolog található. A legtöbb olcsó szállás biztosítja az alapvető igényeket tehát. Az olcsó szállás rendelkezik, fürdővel, WC-vel, nappalival és hálószobákkal. Ha olcsó szállás mellett döntünk kirándulásunk során, akkor sok pénz megspórolható tehát.

Az olcsó szállás bérleti összege jóval kevesebb lehet, mint pl. egy rangosabb hotelé, szállodáé. Ezáltal több pénz marad az utazása, és az egyéb programokra. A legtöbb olcsó szállás, amelyet az interneten megtalálhatunk, részletesen és lényegre törően van bemutatva. Az olcsó szállás, körülbelüli ára, mérete, szolgáltatásai és annak környéke is remekül le van írva. Az olcsó szállásról természetesen kép is található. Az olcsó szállás tehát remek választás lehet mindazoknak, akik egyszerűbb dolgokra vágynak, és akik pénzt akarnak megspórolni a kirándulásuk alatt.

1 megjegyzés:

  1. Találtam egy belföldi utazás linket, ahol egy olyan last minute akciót hirdetnek, melyben azt írják, hogy annyit fizetsz, amennyit szeretnél, a vendég szabja meg az árat:
    www.medves.hu/belfoldi-utazasi-ajanlatok

    A szállás egyébként bababarát, és kisállatot is fogadnak.

    VálaszTörlés