2010. július 1., csütörtök

Wellness hétvége...

Ha meg akarod tudni, hogy milyen is egy felejthetetlen és jó kikapcsolódást biztosító wellness hétvége, akkor jó helyen jársz. Ahhoz, hogy egy jót pihenjünk és kimozduljunk mindenapjainkból, nem kell messzire mennünk, vagy akár külföldre. Ha igazi relaxálásra és komfortra vágysz akkor egy jól szervezett wellness hétvége megoldást ad számodra. Ha a döntésed tehát a wellness hétvége mellett áll, akkor érdemes egy szálloda, vagy panzió szolgáltatásait igénybe venned. Mára már rengeteg szálloda épült és fejlődött odáig Magyarországon, amely egy wellness hétvége eltöltésére remek lehetőséget kínál. A legtöbb itthoni vendéglátó már kialakította a szolgáltatásrendszerét egy pompás kis wellness hétvége eltöltésére.

A wellness hétvége bármikor beilleszthető életünkbe az év egésze során. Minden wellness szolgáltatást nyújtó szálloda, hotel ugyanis lehetőséget biztosít a wellness hétvége eltöltésére az év egészében, még akár ünnep napokon is. A kínálataik között szinte kivétel nélkül megtalálható a masszázs, pezsgőfürdő, szauna és meleg vizes élménymedence. Tehát minden helyen megtalálhatod azokat a remek kellékekkel és szórakozási valamint pihenési lehetőségeket amelyek által kialakul számodra a tökéletes wellness hétvége. Nincs ricsaj, rohanás, munka, ügyintézés, bevásárlás, állandó napi tennivalók stb...csak is a komfortos nyugodt környezetben eltöltött wellness hétvége.

Minden reggeled a wellness hétvége során kezdheted akár egy szaunát követő úszással, amelyet egy remek masszással vezethetsz le. Ezt követően jöhet egy finom és egészséges reggeli, majd akár egy svédasztalos ebéd, remek fogásokkal egybekötve, valamint estére a nap zárására egy ínycsiklandozó vacsora egy remek bor társaságában, amely megfűszerezi egész addigi pihenéssel töltött napunkat. A legtöbb vendéglátó helység a wellness hétvége címszó alatt nem csak hétvégenként ad kedvezményt. Az vendégek többsége ugyanis vagy egy nappal korábban jön vagy pedig egy nappal vagy két nappal tovább marad. Így tehát a wellness hétvége több is lehet sok esetben a két napnál, ugyanakkor ugyanakkora kedvezménnyel.

A wellness hotelek legtöbbjénél rendelkezés áll üdülési csekkel történ fizetésre is egyaránt, amely egy nagyon praktikus dolog. Az üdülési csekket több munkáltató is adja plusz juttatásért. A wellness hétvége során a szállodák igazi luxus körülményeket teremtenek minden kedves vendég számára. Ezek legtöbbje pihenési lehetőséget biztosít a mozgássérültek részére is, úgy hogy ők is minden szolgáltatáshoz hozzájuthassanak, és ráadásul ezt nem terheli semmi féle plusz költség sem. A pihenés mellett egyes wellness szolgáltatók egyéb terápiát és gyógykezelést is biztosítanak, a légúti betegségek és az allergia kezelésére. Ez pl. lehet egy különleges barlangkúra is. Természetesen a wellness hétvége minden embernek jó kikapcsolódást ad. Ki ne szeretne egy jót szaunázni, fürdeni, vagy egy kényetető masszáson átesni?

Nézzen körül bátran a neten található hirdetések, ajánlatok közt, és biztosan ön is megtalálja a megfelelő wellness hétvégét magának. Én csak ajánlani tudom mindenki számára, ugyanis egy remek wellness hétvége sok új és szép élményt ad a család minden tagjának, az év bármely részében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése