2010. július 1., csütörtök

Hajdúszoboszló utazás...

Legyen szó szálláshelyekről, wellness szolgáltatásokról, gyógyvizekről, élményparkokról, éttermekről, mindezekben Hajdúszoboszló az elsők között áll az országban. Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye nem más, mint Hajdúszoboszló. Hajdúszoboszló nagyon sok remek szálláshellyel, wellness hotellel és fürdőhellyel rendelkezik. Hajdúszoboszló egyik leglátogatottabb helye a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő. A gyógyfürdő nyitva tartása 7-19 óráig tart. A gyógyvizes fürdőhöz csarnok is tartozik amely 3 gyógyvizes medencével rendelkezik. Hajdúszoboszlón ezen csarnok mellett még 4 nyitott gyógyvizes élménymedence is található. A gyógyvíz ellenőrzött és orvosilag is minősített gyógyvíz. Orvosi felügyelet mellett több, mint 40 féle kezelés vehető igénybe.

Ezek közül érdemes megemlíteni a következőket: súlyfürdő, többféle masszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, gyógytorna, inhaláció, soft-lézer, elektro-, magnetho-, és fényterápia. Hajdúszoboszló gyógyvize brómos, jódos, és konyhasós, amely nagyon sok féle betegség kezelésére lehet jó. Sok ízületi panasz enyhítésére, és reumára is gyógyír a víz. Legfőbbképpen idősebb emberek veszik igénybe a gyógyvíz gyógyító hatásait és kezeléseit.

Hajdúszoboszló nagyon sok remek vendéglátóegységgel és étteremmel rendelkezik. Az éttermek főként táj jelegű ételekkel szolgálnak, valamint különféle európai gasztronómiai kínálattal. Hajdúszoboszló sok csodás szálláshellyel is rendelkezik. Apartmanok, és kempingek is találhatóak Hajdúszoboszlón. A hotelek a 2-5 csillagos hotelekig mind megtalálhatók Hajdúszoboszlón. Így ha valaki olcsóbban szeretné eltölteni az üdülését, akkor az apartmanokat és a 2-3 csillagos szállodákat ajánljuk, míg ha nagyobb kényelemre vágyik valaki és több pénzt tud elkölteni üdülése alatt, akkor a 4-5 csillagos hoteleket is választhatja.

Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb és leglátogatottabb hotelek a Hungarospa Thermal Hotel. A hotel 3 csillagos és nagyon csendes, nyugodt és szép környezetben fekszik. A strandfürdőjébe közvetlen átjárás biztosított. A fürdőkomplexum adta szolgáltatásokat az itt tartózkodó vendégek teljes mértékben igénybe vehetik. A szobák mindegyike, telefonnal, légkondival, tv-vel, mini bárral, hűtővel, wc-fürdővel, széffel és ágyakkal és szekrényekkel rendelkezik.

Ez egy hatalmas és modern csúszdapark, amely évről-évre több és több medencével és szolgáltatással bővül, és évente több ezer turista keresi fel Hajdúszoboszló ezen helyét is. A park mérete több, mint 30 hektár. A csúszdapark május 1-től szeptember 30-ig van nyitva. A Hajdúszoboszlói élménypark több, mint 13 medencével rendelkezik, amelyek mindegyike nagy népszerűségnek örvend. Minden korosztály számára ki van alakítva egy-egy medence. Hajdúszoboszló különösen ügyelt az élménypark megépítésekor arra, hogy minél változatosabb medencék legyenek létrehozva.

Van pl. hullám, úszó, pezsgő, gyermek medence, gyógymedence és fedett medencék is. A gyermekmedencékben játékelemek is találhatók, pl. vízilovak és teknősök. A strand legkedveltebb része, a mediterrán tengerpart kialakítású medence, amely pálmafákkal van övezve. Ez az egyik legnagyobb méretű medence, amelyen egy kalózhajó, és egy világító torony is található, amelyek még jobban fokozzák a hangulatot és látványt. A strandon, sportcentrumok is találhatóak, a sportolni vágyók részére. Itt lehet strandfocizni, lábteniszezni, röplabdázni, ping-pongozni, teniszezni és a többi. Hajdúszoboszló rendkívül gazdag az éttermekben is. Hajdúszoboszló turizmusa nagyon fejlett. Hajdúszoboszló gasztronómiailag is az ország városainak legjobbjai között áll.

Hajdúszoboszló másik kedvelt szálláshelye a Thermal Camping, amely egész évben nyitva van. Több, mint 300 lakókocsi található itt. Víz, áram szolgáltatás egyaránt van. A sátorhelyek is nagyon igényesek és jók itt. A kemping vonzerejét a strandra és uszodával való közvetlen átjárás növeli. A kemping mellett éttermek is találhatóak. Hajdúszoboszló tehát egy nagyon szép és varázslatos, hely amelyet minden üdülnére és pihenésre vágyónak bátran ajánlok.

Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye nem más, mint Hajdúszoboszló. Hajdúszoboszló nagyon sok remek szálláshellyel, wellness hotellel és fürdőhellyel rendelkezik. Hajdúszoboszló egyik leglátogatottabb helye a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő. A gyógyfürdő nyitva tartása 7-19 óráig tart. A gyógyvizes fürdőhöz csarnok is tartozik amely 3 gyógyvizes medencével rendelkezik. Hajdúszoboszlón ezen csarnok mellett még 4 nyitott gyógyvizes élménymedence is található. A gyógyvíz ellenőrzött és orvosilag is minősített gyógyvíz. Orvosi felügyelet mellett több, mint 40 féle kezelés vehető igénybe. Ezek közül érdemes megemlíteni a következőket: súlyfürdő, többféle masszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, gyógytorna, inhaláció, soft-lézer, elektro-, magnetho-, és fényterápia. Hajdúszoboszló gyógyvize brómos, jódos, és konyhasós, amely nagyon sok féle betegség kezelésére lehet jó. Sok ízületi panasz enyhítésére, és reumára is gyógyír a víz. Legfőbbképpen idősebb emberek veszik igénybe a gyógyvíz gyógyító hatásait és kezeléseit. Hajdúszoboszló ismert még az élményparkjáról is. Ez egy hatalmas és modern csúszdapark, amely évről-évre több és több medencével és szolgáltatással bővül, és évente több ezer turista keresi fel Hajdúszoboszló ezen helyét is. A park mérete több, mint 30 hektár.

A csúszdapark május 1-től szeptember 30-ig van nyitva. A Hajdúszoboszlói élménypark több, mint 13 medencével rendelkezik amelyek mindegyike nagy népszerűségnek örvend. Minden korosztály számára ki van alakítva egy-egy medence. Hajdúszoboszló különösen ügyelt az élménypark megépítésekor arra, hogy minél változatosabb medencék legyenek létrehozva. Van pl. hullám, úszó, pezsgő, gyermek medence, gyógymedence és fedett medencék is. A gyermekmedencékben játékelemek is találhatók, pl. vízilovak és teknősök. A strand legkedveltebb része, a mediterrán tengerpart kialakítású medence, amely pálmafákkal van övezve. Ez az egyik legnagyobb méretű medence, amelyen egy kalózhajó, és egy világító torony is található, amelyek még jobban fokozzák a hangulatot és látványt. A strandon, sportcentrumok is találhatóak, a sportolni vágyók részére. Itt lehet strandfocizni, lábteniszezni, röplabdázni, ping-pongozni, teniszezni és a többi. Hajdúszoboszló rendkívül gazdag az éttermekben is. Hajdúszoboszló turizmusa nagyon fejlett. Hajdúszoboszló gasztronómiailag is az ország városainak legjobbjai között áll. Hajdúszoboszló nagyon sok remek vendéglátóegységgel és étteremmel rendelkezik. Az éttermek főként táj jelegű ételekkel szolgálnak, valamint különféle európai gasztronómiai kínálattal. Hajdúszoboszló sok csodás szálláshellyel is rendelkezik.

Apartmanok, és kempingek is találhatóak Hajdúszoboszlón. A hotelek a 2-5 csillagos hotelekig mind megtalálhatók Hajdúszoboszlón. Így ha valaki olcsóbban szeretné eltölteni az üdülését, akkor az apartmanokat és a 2-3 csillagos szállodákat ajánljuk, míg ha nagyobb kényelemre vágyik valaki és több pénzt tud elkölteni üdülése alatt, akkor a 4-5 csillagos hoteleket is választhatja. Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb és leglátogatottabb hotelek a Hungarospa Thermal Hotel. A hotel 3 csillagos és nagyon csendes, nyugodt és szép környezetben fekszik. A strandfürdőjébe közvetlen átjárás biztosított. A fürdőkomplexum adta szolgáltatásokat az itt tartózkodó vendégek teljes mértékben igénybe vehetik. A szobák mindegyike, telefonnal, légkondival, tv-vel, mini bárral, hűtővel, wc-fürdővel, széffel és ágyakkal és szekrényekkel rendelkezik. Hajdúszoboszló másik kedvelt szálláshelye a Thermal Camping, amely egész évben nyitva van. Több, mint 300 lakókocsi található itt. Víz, áram szolgáltatás egyaránt van. A sátorhelyek is nagyon igényesek és jók itt. A kemping vonzerejét a strandra és uszodával való közvetlen átjárás növeli. A kemping mellett éttermek is találhatóak. Hajdúszoboszló tehát egy nagyon szép és varázslatos, hely amelyet minden üdülésre és pihenésre vágyónak bátran ajánlok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése